Fagnørd på film

SE DIG KLOGERE, NÅR FORFATTERE OG FAGFOLK FORTÆLLER OM DET, LIGE PRÆCIS DE VED ALLERMEST OM.

Månedens video

FREMTIDENS K-KOMPETENCER

Forfatter til Som ringe i vandet, Peter Jepsen, giver i disse 4 videoer studerende og kommunikationsfolk råd til, hvordan man bedst navigerer i den nye medievirkelighed.

bogen i fokus: Velfærdsillusionen

“Der er noget galt i danmark”

Danmark hyldes verden over som et mønstersamfund. Et trygt og velstående samfund, som sikrer lige vilkår for alle og tager hånd om dem, der snubler. Men passer den fortælling?

 I Velfærdsillusionen – Om et samfund i krise viser Nick Allentoft med tal, undersøgelser og statistikker, hvordan velfærdssamfundet slet ikke leverer, hvad vi tror og ønsker. 

 

“Velfærdsillusionen er en tankevækkende bog, der minder alle os forblændede velfærdsforkæmpere om at aldrig at slippe systemkritikken (…)

– Jens Jonatan Steen, PioPio

Gode råd til effektiv læsning

Gode råd til effektiv læsning

Lige om lidt titter solen frem fra månedsvis i vinterdvale, træerne springer ud, fuglene synger… Og du skal til eksamen. Så hvordan får du egentlig læst bedst?

Fra idé til app: 8 måder at tjene penge på din app

Fra idé til app: 8 måder at tjene penge på din app

”Hvordan kan man tjene på en app?” Det spørgsmål har de tre forfattere til Fra idé til app – Sådan gør du! – Michael Thing, Steven Højlund og Christian Nielsen – fået utallige gange. Svaret? Sørg for din idé er profitabel, og vælg den rette indtægtsmodel.